Försäkra dig en trygg entreprenad – Sequr stannar med dig hela vägen

Byggtjänster

Till & Ombyggnation

Öka kvadraten på boyta, öka värdet på huset. När du vill ha större och bo kvar så lönar det sig ofta att bygga ut, ta lite av tomten och få mer utrymme att bo på.

Plattsättning

Klinker, kakel, betongplattor och sten. Anlita oss och du behöver inte vända dig till någon annan. Vi tar hand om arbetet och allt där omkring. Vi utför både egna entreprenader samt underentreprenörer

Fasadputs

Ska du ha en putsad fasad som slutresultat? Vi hand om arbetet och allt där omkring. Det innebär allt från rivningsarbetet till puts, fönster, hängrännor och målningsarbetenö.

Källarrenovering

Få mer boyta utan att ofta tomten och slipp bygga ut huset. Vi renoverar din källare till en boendeyta med hög komfort. Vi är med dig hela vägen.

Innergårdar

Innergårdar med bjälklag har tätskikt som håller tätt i ca 50år vid bra utfört arbete. Efter ca 50 år kan det krävas en tätskiktsrenovering. På så vis riskerar man inte att skada konstruktionsbetongen.

Berg och Stenspräckning

Vid vanlig sprängning så krävs det att besiktiga närliggande hus och fastigheter, både före och efter. Vi på Sequr arbetar med en metod som heter SIMPLEX® och består av specialutvecklade krutpatroner.

Begär offert

Behöver du hjälp med renovering?

Vi på Sequr erbjuder tjänster inom bygg samt bemanning. Är du intresserad av våra tjänster, har frågor eller vill ha en offret? Tveka inte att ta kontakt med oss så återkommer vi inom kort. Välkommen till Sequr Bemanning!

Ring oss Anlita oss